1- حساسيت


مثالي کامل از اينکه دارچين چگونه مي تواند به حساسيت ها کمک کند در يک مطالعه ي مصري ديده مي شود که حاکي بر اين است که دارچين توانايي بالايي در کنترل مايت هاي (هيره، موجودات ميکروسکوپي از خانواده عنکبوتيان) حساسيت زا دارد. اين موجودات حساسيت زا به مشکلي جهاني تبديل شده اند و کالج کشاورزي، خوراک و محيطِ دانشگاه کِنتاکي، ادعا دارد که حداقل 45% جوانان مبتلا به آسم به مايت هاي موجود در گرد و خاک خانگي حساسيت دارند.


 


محققان مصري تاثير عصاره گياهان مختلف را در نابود کردن مايت هاي خانگيِ شديدا حساسيت زا را بررسي کردند و به اين نتيجه رسيدند که دارچين موثرترين آن هاست.


در رابطه با عسل، مصرف روزانه تنها يک قاشق چاي خوري عسل خام مي تواند با بالا بردن مقاومت در برابر گرده هاي محيط و مقابله با عوامل حساسيت زا به صورت طبيعي سيستم ايمني بدن را تقويت کند.


آرشيو بين المللي آلرژي و ايمني شناسي مقاله اي منتشر کرده که اين ايده را بررسي مي کند و به نتيجه دست يافته که استفاده از عسل توس (غان) پيش از فصل گرده افشاني اين درخت به افرادي که به گرده ي آن حساسيت داشتند با 60% کاهش واکنش هاي حساسيت کمک کرده است، يعني دو برابر روزهاي بدون علائم حساسيت،  70% کمتر روزهاي با واکنش هاي شديد، و همچنين استفاده ي 50%کمتر از آنتي هيستامين (قرص ضد حساسيت) در مقايسه با گروهي که روش هاي مرسوم را بکار بردند.


2- ديابت


مطالعات اخيرا منتشر شده در مجلات مرکز تحقيقات فارماکوگنوزي و تغذيه نشان مي دهد که تا حد 1500 ميلي گرم دارچين بصورت مکمل مي تواند به ميزان چربي بدن، کبد، آنزيم ها، مقاومت در برابر انسولين و حساسيت بالاي پروتئين واکنشيِ C در ديابتي ها و افرادي که بيماري کبد چرب غير الکلي دارند کمک کند.


در تحقيقي از دوبي، مشاهده شده که عسل درجه ي گلوکز پلاسماي خون را در ديابتي ها نسبت به دکستروز و ساکارز کمتر بالا ميبرد. بعضي معتقدند که خاصيت تقويت کننده ي انسولينِ دارچين مي تواند با اين موضوع مقابله کرده و درنتيجه با خوردن عسل و دارچين با هم ميزان گلوکز خون حتي کمتر از اين ها افزايش مي يابد و اين ترکيب را به يک خوراکي با شاخص گليسمي پايين تبديل مي کند!


3 – آکنه و عفونت هاي پوستي


روغن دارچين با عسل در سرتاسر جهان براي درمان ناراحتي هاي پوستي همچون آکنه و عفونت هاي پوستي بخاطر خواص ضد باکتري آن استفاده مي شود.


محققان ايراني کشف کرده اند که بدليل خواص ضد باکتريايي، ضد التهاب و آنتي اکسيداني آن عسل حتي در درمان زخم و سوختگي هم قوي تر عمل کرده و نسبت به داروهاي شيميايي مرسوم آثار کمتري از عفونت روي پوست بجا مي گذارد!


4 – سرماخوردگي


در تحقيقي منتشر شده در نشريه ي آمريکايي داروهاي چيني، مشخص شد عصاره دارچين مي تواند تاثير بسيار زيادي در کند سازي چندين باکتري و قارچ بگذارد از جمله E. coli, Candida و Staph aureus ( ميکرو اُرگانيسم هايي که مي توانند بيماري هاي زيادي همچون سرماخوردگي بوجود آورند.)



در اصل، زماني که افراد به طور معمول از عسل خام که مقاومت بدن را افزايش ميدهد  استفاده کنند، يا اصلا مريض نميشوند يا اگر هم سرما بخورند بسرعت خوب مي شوند.


5– عفونت دستگاه ادراري


نشريه ي ايراني علوم پزشکي مقاله اي را سال پيش منتشر کرد که تاثير عصاره ي 28 گياه را در برابر باکتري هايي مثل اي-کولي اندازه مي گيرد. (باکتري اصلي در ايجاد عفونت ادرار)


درخت اصلي دارچين (Cinnamomum zeylanicum)، در بين چهار مورد از قوي ترين درختان است. اين موضوع مقاومت بدني بالاي افرادي که عسل را با دارچين به رژيم غذايي خود اضافه کرده اند را توضيح ميدهد. همچنين دليلي بر اين است که اين افراد عفونت هاي ادراري کمتري را تجربه مي کنند.


6 – مشکلات گوارشي


عسل و دارچين در کنترل مشکلات گوارشي از جمله يبوست، حالت تهوع و زخم معده معروف شده اند. چون عسل مايعي از پيش گوارش شده است، هضم آن آسان تر بوده، که مي تواند سيستم گوارشي آسيب ديده را تسکين دهد.


 


دارچين نيز، بخاطر خاصيت هاي ضد ميکروبي اش، به افراد بي شماري در مورد باکتري هاي بيش از اندازه موجود در دستگاه گوارشي شان کمک کرده است؛ مخصوصا به افرادي که از باکتري اي-کولي رنج ميبرند.


7 – انرژي


داروهاي محلي چيني، دارچين را براي افزايش انرژي حياتي قرن هاست استفاده مي کنند، و بخاطر خاصيت انسولين افزون آن، دارچين به مردم انرژي مي دهد در حالي که قند خون را نيز تنظيم مي کند.


و البته، عسل انرژي خالص است. پس، وقتي يک قاشق چاي خوري از ترکيب اين دو را بخوريد، يک افزايش انرژي بالا با گليسمي پايين دريافت مي کنيد که به شما در فعاليت هاي سنگين يا هنگام خستگي ميان کار کمک مي کند.


8 – ورم لثه


سال هاي اخير، مطالعات زيادي منتشر شده که ادعا دارند عسل مانوکا مي تواند انواع ورم لثه و ناراحتي هاي اطراف دندان را درمان کند.


بخاطر خواص ضدميکروبي بالاي آن، محققان دانشکده دندانپزشکي، دانشگاه اوگاتو دانيدين و نيوزيلند دريافتند که مکيدن يا جويدن محصولات عسل نه تنها 35? خرابي هاي سطح دندان را کم مي کند، بلکه 35% هم احتمال خونريزي در افراد مبتلا به ورم لثه را کاهش ميدهد!




مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

وب سایت های مفید ليزر دايود Tara خاطراتم Shannon good خرید و فروش فرش ماشینی کاشان Joseph بی خیالِ دنیا filmtv